گفته میشود سبزیجات و میوههایی که رنگ نارنجی، سبز تیره و قرمز دارند، درصد بالاتری از آنتیاکسیدان را در خود ذخیره کرده و دارای ارزش غذایی بالایی هستند. این سالاد تمام این خواص را دارا است و در کنار چاشنی ترش و روغن زیتون یک غذای سلامت و کامل میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر
[*]اسفناج تازه و جوان: ۲۵۰ گرم
[*]توت فرنگی: ۱۰۰ گرم
[*]کرفس: یک ساقه همراه با برگ
[*]گردو: ۵۰ گرم، نیمکوب
[*]آبلیمو: یکچهارم پیمانه
[*]روغن زیتون:یکچهارم پیمانه
[*]کنجد خام: یک قاشق غذاخوری
[*]نمک و فلفل سیاه نیمکوب: به مقدار لازم
روش تهیه:
۱٫ ساقههای اسفناج را گرفته و برگهای بزرگ را نصف کنید. توتفرنگیها را هم نصف یا حلقهحلقه کرده و با کرفس خرد شده، اسفناج و گردو مخلوط کنید.
۲٫ آبلیمو، روغن زیتون، کنجد، نمک و فلفل را مخلوط کرده و روی سالاد بدهید. روی سالاد را پوشانده و نیمساعت آن را در یخچال بگذارید تا طعمها با هم مخلوط شوند.
۳٫ به جای گردو از بادام پرک، تخم صنوبر یا هر مغز دیگری هم میتوانید استفاده کنید.
۴٫ توتفرنگی عطر و طعم خوبی به این سالاد میدهد اما اگر در استفاده از آن مشکل دارید یا در دسترستان نیست از تربچه، گوجه گیلاسی یا گوجهفرنگی خرد شده استفاده کنید
نکته سلامت:
اصولا استفاده از موادی که چربی غیراشباع دارند، مانند مغزها و آجیلها در برنامه غذایی خیلی جایی ندارد اما در این سالاد گردو و کنجد با آنکه مقدار کمی دارند اما از نظر واحد سلامت در جایگاه مهمی قرار دارند.